Maqui berry prášek BIO
-
Popis:
100% čistý BIO rozemletý plod Maqui berry. Bobule Maqui jsou pěstovány indiány kmene Mapuche v Chile. Plod je ihned po sklizni lyofilizován a následně rozemlet. Naměřená hodnota ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity – velikost antioxidační kapacity): 4 196 μmol TE/g. -
Funkce:
100% čist přírodní prášek z lyofilizovaného BIO plodu Maqui. Lyofilizace je jedním z nejšetrnějších způsobů zpracování, při kterém je zachováno maximální množství účinných látek. -
Doporučené dávkování:
Jednu čajovou lžičku Maqui prášku rozmíchejte ve vodě a vypijte. Užívejte 3× denně. -
Specifikace:
Tabulka nutričních hodnot:Nutriční hodnoty
ve 100 g
V DDD*
(3 lžičky = cca 6 g)
Energetická hodnota
1 584 kJ/378 kcal
95 kJ/23 kcal
Bílkoviny
7,1 g
0,4 g
Sacharidy
56 g
3,4 g
- z toho cukry
38 g
2,3 g
Tuky
9,5 g
0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1,5 g
0,09 g
Vláknina
19 g
1,2 g
Sůl
0 g
0 g
ORAC hydro - Peroxyl Radical- Hydrophilic
69 930 μmol TE
4 196 μmol TE
* DDD – doporučená denní dávka
-
Složení:
100% Maqui berry BIO, prášek z mletého plodu Maqui berry. Prášek rostlinného původu, vhodný i pro vegetariány či vegany. -
Důležité informace:
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nedovoluje informovat o pozitivních účincích rostliny, která tvoří účinnou látku tohoto produktu, na lidský organismus. Informace o působení je možné dohledat ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře. -
Obsah balení:
- 1 ks prášek veganský Maqui berry BIO - lyofilizováno, doypack balení, 10, 30, 50, 80, 100, 200, 500, 1000 g
Upozornění: na trhu v EU se objevuje velmi levné maqui, jehož cena je někdy na 1/3 skutečné ceny. Většinou se jedná o maqui standardně sušené. Toto maqui nemá potřebnou kvalitu a většinou je kapslováno. Pokud je maqui lyofilizováno, má přírodní nakyslou chuť. Pokud je sušeno, chutná nevýrazně až planě. Pokud kapsli otevřete a ochutnáte, rozdíl mezi lyofilizovaným a sušeným maqui lehce poznáte. Při sušení dochází ke ztrátám, např. vitamín C se při sušení vytrácí až o 50 %. Lyofilizace zachovává 95 % všech původních látek v nezměněné podobě.
There are no reviews yet