GHÍ - přepuštěné máslo BIO 1000 ml
-
Popis:
Přepuštěné máslo Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody, bílkovin a laktózy – tím získává delší trvanlivost, výrazné krémové aroma, nežlukne, nekazí se a je vhodné pro alergiky. Hlavní výhodou přepuštěného másla ghí je bod přepalování, který se oproti konvenčnímu máslu (150 °C) posunul na hranici 250 °C. BIO ghí není potřeba uchovávat v chladničce. Toto Ghí BIO je vyráběno tradičním ájurvédským způsobem, má příjemnou oříškovo-máslovou chuť a lákavé aroma. Ve střední Evropě je přepuštěné máslo známé již několik stovek let. Způsob jeho výroby je však odlišný oproti ájurvédskému. -
Funkce:
BIO máselný tuk 99,3%. -
Doporučené použití:
BIO máslo ghí je vhodné na vaření, smažení i pečení. Pokrmům dodává delikatesní nádech oříškové chuti. -
Specifikace:
Tabulka nutričních hodnot:Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota
3 682 kJ/879 kcal
Bílkoviny
0 g
Tuky
99,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
62 g
Sacharidy
0 g
- z toho cukr
0 g
Sodík
0 mg
-
Složení:
BIO máselný tuk nejméně 99,3 %. -
Obsah balení:
- 1 ks BIO máselný tuk nejméně 99,3 %, 1000 ml PET balení
K výrobě byla použita surovina z kontrolovaného ekologického zemědělství v ČR.
Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 20 °C. Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu.
Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 20 °C. Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu.
There are no reviews yet